English (UK)

Fakta og ydelser

Hos HH Consult A/S er vi specialister i at matche jobs og kandidater med den rette tekniske baggrund. Vi arbejder målrettet og fokuseret med henblik på menneskelige relationer og personaleledelse. Dette er vores kerneforretning - vi vælger folk og vi har mere end 35 års erfaring indenfor branchen.

Vi udvælger den bedst kvalificerede kandidat til opgaven. Vi finder det bedste cv til opgaven, i modsætning til at tilpasse cv'et til forespørgslen. Erfaringen har lært os at denne tilgang er den mest effektive for alle involverede parter.

Hovedparten af vore konsulenter er ansat hos os i projekt perioden. Det giver et tættere samarbejde mellem konsulenterne og os, og samtidig giver det konsulenten mulighed for at fokusere helt på kunden og opgaven, mens vi tager os af alt det andet, såsom:

- Opfyldelse af alle formalia og lovkrav

- Sikkerhedscertifikater, fornyelser og uddannelse

- Kontrakter og fornyelse/forlængelse i god tid før udløb

- Forsikring og skatter

- Rejseafregninger, diæter, timesedler og anden administration

- Løn under sygdom og barsel

Kort sagt, vi giver vore ansatte en tryg base og aflaster vore kunder for administrativt besvær. Dette giver kunden værdi for pengene.

Vore konsulenter påskønner HH Consults filosofi om et tæt og langt samarbejde. De bliver hos os længe. Det giver vores kunder en række fordele, såsom kontinuitet, stor erfaring og en stabil arbejdskraft leveret af engagerede og effektive konsulenter.

Vi sørger for gennemsigtighed og en tæt relation med både ansatte og kunder vedrørende kontraktbetingelser, rater og ratestruktur. På denne måde bevares fokus på hver enkelt opgave.

Den tætte relation har givet HH Consult A/S stor erfaring og viden indenfor de forskellige industrier. Det bevirker at konsulenterne også benytter os som back-up og sparrng i de forskellige projekter de arbejder på.

Vore kandidaters nationalitet er hovedsaglig dansk og engelsk.

Fakta om vore konsulenter:

- Pt. 50 konsulenter arbejder på projekter i Danmark, Tyskland, Polen og England, både on- og offshore

- 600 konsulenter på forskellige opgaver igennem de sidste 5 år

- 50 % af konsulenterne er tilbagevendende

- Flere konsulenter har en anciennitet fra 10 til 25 år

Og deres kvalifikationer:

- Engineering/Design (mekanisk, elektrisk, process, rør/struktur)

- Projekt ledelse og planlægning

- Teknisk assistance og supervision

- QA/QC inspektion

- Kontrakt overholdelse og dokument styring

Vi har mere end 2.200 kandidater i vores elektroniske database, og vi er derfor i stand til at udvide vores søgning efter egnede kandidater. Vi opdaterer løbende den elektroniske database og den indeholder alle relevante data om konsulenten inkl. kvalifikationer og erfaringer.